Favoritbloggares hem i Plaza interiör

Läste just på Tuva Minna Linns blogg att nysläppta numret av Plaza interiör innehåller ett stort reportage om den lägenhet som hon och hennes man bodde i under stockholmstiden. Tjohoooo! Tuva Minna Linn har en av de coolaste klädstilar jag vet och de glimtar som skymtat förbi av boendet på hennes blogg har visat att även hemmet är så där härligt avslappnat second hand-fräckt.

Så här skriver hon själv apropå reportaget:

Det var ett fint hem tänker jag, vårt första gemensamma.

Och visst är det kul att tidningar och magasin lyfter fram oss så att vi får vara med och inspirera, och liksom visa lite att stil och inredning går alldeles utmärkt att skapa genom att endast handla i andra (tredje, fjärde…osv) hand.

Instämmer till fullo och rusar iväg till affären för att köpa tidningen:)

Exciting interior article in the latest Plaza interiör.

Foto: Tuva Minna Linn

………………….

Some pictures from one of my favourite bloggers Tuva Minna Linn are shown in the latest issue of Plaza interiör. Can´t wait to see them since she and her husband seem to share my love for second hand furniture. 

Märkt , ,

2 tankar om “Favoritbloggares hem i Plaza interiör

  1. mikaela skriver:

    jättesnyggt, men tycker att plazainteriör generellt är ganska lika nummer efter nummer..

    • Kvadratsmart-Maria skriver:

      Uppriktigt sagt köper jag den inte tillräckligt ofta för att kunna uttala mig om det. Men spontant låter det ju inget vidare om det är dålig variation i valet av hem. Det här tycker jag dock var alldeles förtjusande!

Lämna en kommentar