Tvåa med New York-känsla

Denna lägenhet är svår att beskriva med ord och måste upplevas. Välplanerade 39 kvm i absolut toppskick såsom nyrenoverat stort badrum med tvättpelare mm. Vardagsrum och kök i mycket trevlig öppen planlösning. Loungedel vid öpnna spisen. Smart kontorsdel. Avskild sängplats. Kom och njut av denna pärla!

Så beskriver Gripsholms fastighetsförmedling Jimmy Schönnings lägenhet som just nu ligger ute till försäljning. Mängder av inredningsbloggare har redan jublat över inredningen och jag måste sälla mig till kören. Det här är verkligen både smart och snyggt.

Kitchen and lounge

Lägenheten har en öppen planlösning med industrichic inredning. Svart, vitt och rostfritt är det genomgående temat som här och var bryts av med spännande detaljer. Köksdelen är som ni ser generöst kakelförsedd med köksattiraljerna väl synliga på öppna hyllor. På bilden ovan skymtar även den lilla loungedelen med en bekväm läsplats och vägghängda hyllor med plats för förvaring av spännande föremål.

Stove, bed and home office.

I loungedelen finns både tv och en fin öppenspis fylld med blockljus i olika höjder. Lite längre bort skymtar sängvrån som omges av tjocka, svarta draperier för att skapa avskildhet.

Linen pillows.

På sängen trängs mängder av kuddar i linne och mocka. Ouch, så snyggt! I övrigt omges sängen av platsbyggda skåp för förvaring, vilket bidrar till den ombonade känslan.

Small home office right next to the bed.

Alldeles intill sängen finns en platsbyggd arbetshörna med skinnförsedd Tolix-stol och plats för en karaff för starka droppar. Lägg även märke till den praktiska lilla klämlampan som belyser arbetsytan utan att stjäla värdefull plats.

Plan drawing.

Planskis över lägenheten. Här ser man verkligen hur många olika funktioner som inrymts på den begränsade ytan. Fler bilder och en mer utförlig beskrivning av lägenheten hittar ni hos Gripsholms fastighetsförmedling.

………………….

This stunning apartment with New York feeling to it is situated in Vasastan in Stockholm. It´s the former home of the well known interior decorator Jimmy Schönning and I reckon a lot of people will be interested in moving in. 

Märkt , , , , , , ,

En tanke på “Tvåa med New York-känsla

  1. I will tweet this article

Lämna en kommentar