Istället för nattduksbord

*Gäsp* Sänghalmen lockar. Men innan jag knyter mig vill jag dela med mig av den här bilden. Vid den här sängkanten hittar man en grovt lindad korg och ett glas med praktisk hållare istället för det klassiska sängbordet. Värdiga utmanare, om ni frågar mig!

Foto: Tiny ass apartment

…………….

Here a convenient glassholder and a basket are placed next to the bed instead of the traditional nightstand. Clever.

Annonser
Taggad , , , , ,

7 thoughts on “Istället för nattduksbord

 1. Kajsa skriver:

  Underbart med kontakten på sängbenet!

 2. Kvadratsmart-Maria skriver:

  Haha, vad roligt att ni fastnade för kontakten!:D Måste erkänna att jag missade att skriva om den, förmodligen för att jag själv aldrig har något problem att skaffa ström när jag sitter i sängen. Har en kontakt alldeles intill. Däremot har jag fått hjälp med att flytta en annan kontakt så att den sticker ut ur ena sidan på min garderob istället för från väggen. Det var förutsättningen för att kunna placera garderoberna som jag ville ha dem.

 3. Pernilla skriver:

  Supersnyggt och praktiskt med korgen, det ska jag nog fundera på till mig själv. Jag har inte plats för något bord alls, men en korg kan man ju sätta lite högre upp på väggen så att den hamnar ovanför sängen, utan risk för att slå huvudet i den!

  • Maria skriver:

   Har samma problem i mitt sovrum. Har över huvud taget ingen plats för ett sängbord. Har funderat på att sätta upp en hylla ovanför sänggaveln, men kommit fram till att det passar mig bättre att utnyttja platsen för vanliga sänglampor. Att montera upp en korg istället skulle kunna vara den lösning jag letat efter!

 4. Nissan skriver:

  Flera smarta detaljer på en och samma bild. Jag gillar när folk använder badrumsdetaljer på andra ställen än badrummet. Vanligare är ju att toapappershållare används som hängare för annat, men jag gillade den här vattenglashållaren också!

 5. Maria skriver:

  Just lösningen att använda toalettpappershållare på annorlunda sätt har helt undgått mig. Tack för tipset, ska hålla utkik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: