Ommålat med trädetaljer

Jag funderar på att göra mig av med mitt skrivbord. Sovrummet det står i är i minsta laget för att rymma en arbetsplats och av någon anledning blir jag aldrig sugen på att sitta där och jobba. Efter att ha googlat fina hemarbetsplatser är jag emellertid lite sugen på att ge det en ny chans. Efter att ha sett den här härliga bild-bonanzan med ommålade gamla skrivbord kan man ju inte bli annat än sugen på att ta tag i sin egen arbetshörna!

Julias desk.

Studenten Julia har fått ta över skrivbordet som hennes pappa hade som barn. En gammal pinnstol tjänar som sittplats, vilket funkar finfint till skrivbordet. Jag har sett liknande varianter helt trärena och de var inte hälften så snygga som det här. Fler bilder från Julias hem hittar ni på hennes blogg Julia-Alltid mitt i prick.

This old desk is painted in a new colour.

The wood is still visible inside.

Lisa Torrikka fyndade den här fina sekretären bland grovsoporna. Allt som behövdes var lite färg och nya beslag för att den skulle kännas som ny. Eftersom Lisa behövde mer förvaring köpte hon trärena lådor som hon skruvade fast i sekretären och målade i samma färg. Mycket bra om man inte vill borra i väggen! Fler bilder från hemmet hittar ni på Lisas blogg Torikka.

Shiny colour can be smashing on old furniture.

Annars kan svart, högblankt lack vara mycket effektfullt på en gammal möbel. Den här bilden är hämtad från butiklanthandeln.se.

…………..

I think these old repainted desks are wonderful. They make me want to do something about my home office that I´ve practically given up on.

Annonser
Taggad , , , , ,

2 thoughts on “Ommålat med trädetaljer

  1. Nissan skriver:

    Den utbyggda sekretären var jättefin, både till färg och form. Vilket fynd, och vilken rolig idé!

    • Kvadratsmart-Maria skriver:

      För mig var det en riktig aha-upplevelse att se bilden. Himla bra idé! Nu kommer jag på mig själv med att vilja hitta fynd bland grovsoporna:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: