IN- och UT-listan vecka 8

IN

  • 2 förvaringslådor

UT

  • 1 baströja, soporna
  • 1 BH, soporna
  • 2 balkongstolar, gåva
  • 1 pocketbok, pappersåtervinningen

Resultat: -3 saker

Kommentar: Den här veckans rensning var smärtsam. Jag beslutade mig för att tömma den kvarvarande lådan under sängen och göra plats för sakerna i ett överskåp och överfölls av minnen. Jag var helt oförberedd och det gjorde ont.

Det jag rensade ut var i sig inte så märkvärdigt rent materiellt att det platsar här på listan. Det rörde sig mest om gamla fotografier i flera kopior, teckningar, målningar och en del konstmaterial som säkert inte kommer att komma till användning. Däremot är det här den rensning jag är mest stolt över att ha genomfört av rent personliga skäl.

Inköpet av de två förvaringslådorna var förutsättningen för att jag skulle kunna stuva undan de saker jag lyfte ur sänglådan och var därför ett helt nödvändigt inköp den här veckan. Jag hittade ett par för en spottstyver på Clas Ohlsson som ser ut att sköta jobbet fint.

En baströja som fått ett hål och en numera oformlig BH förpassades till soporna. En gratis pocketbok som jag fick som inflyttningspresent från en tidigare hemkommun gick till pappersåtervinning. Annars kunde jag glädja ett par kompisar med två fina balkongstolar som jag inte längre har någon användning för. Stolarna har tagit onödig plats nere i förrådet så det känns bra att ha blivit av med dem.

På det hela taget är jag nöjd även med den här veckans utrensning, även om minuskontot inte ser så imponerande ut. Just nu tycks jag köra snigelstilen på utrensningsplanet- tålmodigt men långsamt går det framåt.

…………………..

This week it was quite painful going through my things. I stumbled upon some old photos and scetches that I wasn´t prepared to face. Still I´m proud to say that I got rid of a whole lot of them and felt a lot better afterwards. I also threw away some old clothes and gave away a couple of chairs that I don´t need any more. Slowly, slowly I am making progress. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: