Urban re:tros badrum

Badrum är sällan mysiga. De innehåller för mycket kakel och klinisk inredning för att det ska vara lätt att skapa någon vidare stämning där inne. Idag tänkte jag visa att det uppenbarligen går att åstadkomma. Eller jag och jag… Det är norska Kristine Larsen Langaunet bakom fina bloggen Urban Re:tro som är hjärnan bakom badrummet som kombinerar hemtrevnad med funktion.

Kristine´s bathroom

En öppen Ikea-hylla, som egentligen är avsedd att användas i köket, fyller här en viktig funktion som hem åt allsköns hygienartiklar. De göms undan i fina, enhetliga korgar som dessutom matchar tvättkorgen som placerats på golvet under hyllan.

Sink and storage

Bänken intill tvättstället har specialbeställts med en inbuktning i träet. Detta för att ge plats för toalettstolen strax intill. Den smalare bänkskivan ger dessutom Kristine möjlighet att komma närmare och därmed se sig själv bättre i spegeln när hon sminkar sig.

Andra smarta lösningar är den vajer som spänts upp under badrumsspegeln för förvaring av Kristines imponerande samling örhängen. Vattenledningarna under tvättstället används till upphängning av handdukar. Både snyggt och praktiskt.

Built in shelves in the shower.

Duschen har inbyggda hyllor för förvaring av shampoo och duschcréme. Betydligt snyggare än standardhyllorna som finns att köpa i affären!

Fler bilder hittar ni på Urban Re:tro. Tack för att jag fick visa några hos mig, Kristine!

Foto: Kristine Larsen Langaunet 

………………..

Kristine Larsen Langaunet behind the lovely blog Urban Re:tro is the owner of this cozy yet functional bathroom. It´s filled with clever compact living- solutions and I hope it will inspire you to make the most of your own bathroom. Check out Kristines blog for more pictures. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: