Smart möblering för ettan

Det här utrymmet fungerar som ett välutrustat gästrum i ett större boende, men det tycker jag att vi struntar i. Här kombineras nämligen flera funktioner på ett sätt som man lika gärna kan använda sig av i en minimal etta.

A well equipped guest room

Väggarna ser ut att ha doppats i ett turkos-grått färgbad. Det har tidigare slagit mig att man många gånger skulle tjäna i rumslighet på att strunta i de fönsterfoder vi är så förtjusta i här i Sverige. Det här tycker jag är ytterligare ett bevis på det.

Rummet har möblerats med mångbegåvade möbler som är både flytt- och stapelbara vilket ger en större flexibilitet åt boendet. Den hembyggda sängen har till exempel försetts med hjul för att lätt kunna flyttas och tjänstgör förutom som säng om natten även som soffa under dag- och kvällstid. Stora, fluffiga kuddar fungerar som ryggstöd och borgar för bra sittkomfort.

A sideboard stores the bedlinen at daytime.

På dagen rullas sängkläderna ihop och förvaras i ett sidebord intill sängen.

Flexible table in three pieces.

Ett tredelat, ihopskjutbart och delbart bord fungerar som både nattduksbord och vardagsrumsbord allt efter behov. Lägg även märke till de runda sittpuffarna som enkelt kan flyttas runt i rummet.

Foto: Brigitte

……………………….

This cleverly furnished guestroom is filled with smart solutions suitable for a small one-room apartment. The bed, for example, can during day time be used as a sofa thanks to big fluffy cushions. The little table in three pieces is another smart move. It can both be moved and divided due to purpose. 

Annonser
Taggad , , , , , ,

4 thoughts on “Smart möblering för ettan

 1. Marie skriver:

  Fast det snyggaste tror jag ändå är att det inte syns några sladdar från lamporna.

 2. Kvadratsmart-Maria skriver:

  Katching!!! Inte det lättaste att åstadkomma det!

 3. Nissan skriver:

  Verkligen jättefin väggfärg! Satsborden var väldigt fina också.
  Praktiska idéer för liten yta. Jag är dock väldigt glad att jag iaf har ett separat sovrum. Tror inte jag skulle orka bädda ihop sängen till en soffa varje dag. Självdisciplin är inte min starkaste sida tyvärr…

 4. Kvadratsmart-Maria skriver:

  Just det där med att vara tvungen att bädda ihop sängen varje dag skulle jag säga är det starkaste argumentet mot den här inredningslösningen. Just här är den ju avsedd för ett gästrum och ska man bara bo där några dagar så är det ju inget problem. Frågan är hur det skulle vara att bo så mer permanent. Kanske blir det en vana, kanske blir det kaos. Tror det beror på vem som bor där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: