5 skärmväggar

Skärmväggar tycker jag är ett rackarns smart påfund. Inte nog med att de gör det enkelt att skapa visuella rum på stora ytor, de kan även användas för att dölja mindre attraktiva hörn eller som en skön inredningsdetalj.

Personligen är jag särskilt svag för gamla antika varianter och de som ger ett flärdfullt, smått dekadent budoir-inslag åt rummet. Jag gillar också då de används på ett ovanligt sätt, till exempel istället för sänggavel vid sängens huvudände eller snett uppvinklat bakom ett litet bord med prydnadsstilleben.

Enligt min erfarenhet är det emellertid väldigt svårt att hitta snygga skärmväggar i rätt storlek och stil. Därför vill jag tipsa om några godbitar som kanske kan falla er i smaken.

Room dividers

1) Skärmvägg ”Siri” från Shoppinggatan, cirkapris 1795 kr 2) Skärmvägg Ellos, pris 1499 kr 3) Skärmvägg ”Westlake”, cirkapris 2659 kr 4) ”Risör” från Ikea, 995 kr 5) Skärmvägg ”Urban Village”, cirkapris 4395 kr. 

Vet du om någon fin skärmvägg som du kan rekommendera, så klistra gärna in en länk i kommentarsfältet. Vore så kul att visa upp några fler!

…………….

Room dividers are a great way to visually divide a big area and give it a finishing touch. Here are some nice ones. 

Annonser
Taggad ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: