Söndagsinspiration: Garageboende

Konstnär, designer OCH svetsare. Få kan lägga samtliga titlar till cv:et, men Seattlebon Michelle de la Vega är en av dem. Samtliga talanger kommer till uttryck i hennes eget hem. Genom att höja grunden och göra en tillbyggnad för badrummet förvandlade hon ett gammalt garage med deppig färg och oordnat innandöme till ett riktigt drömboende. Eftersom hon till största delen använde sig av återvunnet byggmaterial höll hon dessutom kostnaden nere både för naturen och plånboken. Totalt kostade renoveringen cirka 217 000 kronor!

Living in a garage

The sleeping loft

Sängen har trollats undan på ett ljust och välkomnande sovloft. Där finns även några trådbackar och trälårar med plats för förvaring.

Industry lockers are used as wardrobes

Härligt oborstad förvaring i form av gamla plåtskåp och en charmig herrbetjänt har placerats innanför ytterdörrarna.

Open storage in the kitchen

Kök med öppen förvaring. Lägg särskilt märke till de fina gamla trälårarna som satts dit istället för de klassiska kökslådorna och hur kastrullerna tillåts paradera på översta hyllorna istället för att gömmas undan i ett skåp. Industrichict!

Open stove in the living room

The living room

Vardagsrumsdelen är sparsmakat inredd med några få, iögonfallande detaljer. Intill den maffiga kaminen finns Michelles egna konstverk uppställda och ovanför soffan har några kuddar med husritningar hängts upp i glasmontrar. De är en hyllning till Michelles far som gjort ritningarna.

The bathroom

Badrummet är inrett i avskalad stil med noga utvalda detaljer. Jösses, om mitt badrum såg ut så här skulle jag nog aldrig vilja gå därifrån!

Fler bilder av hemmet hittar ni på Michelles egen hemsida och hos Downsize my space, som har goda förutsättningar att bli en av mina favoritbloggar!

Foton: Ina Lippke/ NY Times

………………….

The Seattle artist, designer and welder Michelle de la Vega has created a beautiful little 250 sq. ft. home from an old garage. By using salvaged, refurbished and repurposed materials the owner has kept the cost low. Michelle only spent $32,000 on the renovation! I just love the way Michelle has carefully chosen the interior and kept it clean and simple. Wouldn´t mind living there myself!

Annonser
Taggad , , , , , ,

3 thoughts on “Söndagsinspiration: Garageboende

 1. niklasoh skriver:

  Hallå ”G”! Jag din blogg tidigare men nu är jag en ”follower” på riktigt! JAg har ju börjat på Mittuniversitetet nu och läser Industridesign och mina ”designer-ögon-under-träning” älskar sådat här! =D

  Ha det bra och vi måste se till att springa på varandra nån’ dag, det var ett tag sedan nu!
  //Niklas Öhrberg

 2. Maria skriver:

  Hej Nicke! Vad kul att du hittat hit och följer min blogg:) Låter spännande med din nya utbildning! Du får dela med dig av dina bästa tips framöver.

  Vore jättekul att ses! Skulle tro att det blir en sväng norrut för mig i december. Kanske dans och middag då?

  Kram!

 3. Caroline Roberts skriver:

  Jag gillar den råa inredningen. Det känns som om man vågar röra sig och varje hack, skråma eller märke man gör, för det gör man ju, lägger bara till mer känsla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: