Söndagsinspiration # 2

Åh, jag bara måste visa er den här härliga lägenheten från French by design som Hem-ligheter tipsade mig om! 30-kvadrataren i centrala Paris fullkomligen svämmar över av inredningsglädje och spännande saker, utan att det känns för överlastat. Här bor Charlotte, som verkligen gjort det mesta av det hon haft att röra sig med.

The Paris aparmentJag blir mest imponerad av all förvaring som integrerats så naturligt i resten av inredningen. En av de mest tilltalande lösningarna kan man skymta genom dörren till den lilla kokvrån. Här har krokförsedda stänger satts upp på väggen för att erbjuda avhängningsplats för både kastruller och handdukar. Lägg också märke till den fina lilla tunnan strax innanför dörren som kan användas till kökssopor, återvinning eller kompostering allt efter behov.

A lot of carton boxes for storageDen fräckaste detaljen är annars de anspråkslösa förvaringslådorna i kartong som återfinns strax innanför dörren. Genom att platsbygga måttanpassade förvaringsfack från golv till tak får det plats en mängd lådor att gömma undan saker i. För att man lätt ska se vad de olika boxarna innehåller har de försetts med pappersetiketter. Normalt sett är jag inte överförtjust i förvaringslådor av papp eftersom de har så begränsad livslängd, men de här var bara för snygga i all sin enkelhet för att jag skulle kunna motstå dem.

An overlook

Details

I nedre vänstra bilden skymtar ni en översikt över de många förvaringsfacken i hallen. Lägg märke till att en hylla för förvaring även satts upp strax under taket. Överallt hittar man annorlunda detaljer. Bland annat har Charlotte satt upp två enkla anslagstavlor som bildar bakgrund till collage i ständig förändring. Istället för en soffa kan man mysa i ett par fåtöljer som kräver mindre plats.

The owner has displayed some of her favourite clothes in the bedroomI sovrummet hänger några favoritkläder på display. Fler bilder hittar ni här.

Foto: Photos Claude Weber/ Cote Paris

……………….

This 30 square meter [325 square feet] flat in the centre of Paris is filled with clever storage and exiting details. I really like the way the owner Charlotte has stacked storage boxes from floor to ceiling in the hallway. You will find more information and details here.

Annonser
Taggad , , ,

5 thoughts on “Söndagsinspiration # 2

 1. Hem-ligheter skriver:

  Tack för länken 🙂

  Kram

 2. Pernilla skriver:

  Jag såg det här hemmet för ett tag sedan – helt otroligt hur hon har lyckats! Det känns enormt stort och väldigt ombonat och hemtrevligt, och inte alls uppstaplat och överdrivet ordnat för att kunna vara funktionellt.

 3. magasinprojektet skriver:

  Tack så mycket för din fina kommentar, vi blir alltid löjligt glada när någon gillar oss! Och lägenheten i inlägget, verkligen inspirerande! /Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: