Den där fantastiske Frank…

Fantastic Frank är mäklarbyrån som går utanför ramarna när det gäller styling av de objekt som finns till salu. Ofta målas det upp en bild av en imaginär person som bor, eller för all del skulle kunna bo, där. Inte sällan fokuserar kameran mer på tillrättalagd rekvisita som utspridda blomblad och nyuppdukat fikabröd än på själva boendet. Rätt eller fel? Om det har diskussionerna gått höga i blogosfären.

Själv kan jag inte låta bli att tjusas av bilderna från den här lilla 23-kvadrataren som just nu ligger ute till försäljning. De målar upp en bild av en kosmopolitisk livsnjutare samtidigt som den intresserade kan snappa åt sig en och annan smart compact living-lösning. Vi tar en titt!

Breakfast in bedFörst en av de obligatoriska aptitretarna.

The living roomI allrummet finns några kluriga lösningar. Jag gillar till exempel den tvärrandiga tapeten som leder blicken inåt rummet och förstärker känslan av rymd. Hjulförsedd säng är praktiskt om man enkelt vill kunna möblera om. Sedan gillar jag att man utnyttjat den lilla väggsnutten mellan dörröppningarna och placerat ett litet matbord där.

The kitchenÖppna hyllor och kryddförvaring på kylskåpsdörren i det lilla köket. Gillart!

bathroomHelkaklat badrum med smarta duschväggar som kan fällas undan vid behov och en finfin tvättkorg i form av en plåthink i hörnet.

Coffemachine and coffee table booksAtt visa upp de finaste böckerna är aldrig fel och ur platssynpunkt kan en podmaskin vara ett bra val för kaffeälskaren.

Foton: Fantastic Frank

……………….

The swedish estate agency Fantastic Frank is breaking new grounds by featuring imaginay homes when advertising apartments for sale. I have to admit that I like it. In this 23 square metre big apartment thera are also some nice compact living solutions to pick up. Like the striped wall and the wheels on the bed, for example. 

Annonser
Taggad ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: