Tilltalande tema

Temat för den nysläppta Ikeakatalogen är Kvadratsmart! Enligt reklamen fokuserar den på ”smarta lösningar för små ytor”. Det jag vid en första anblick blev mest glad över att se var de praktiska inredningstipsen på företagets hemsida. Värda att kolla in.

Small bathroom with Ikea furnitureFoto: Ikea

…………………..

The theme for the new Ikea catalogue is Kvadratsmart- the same name as my blog! It focuses on smart solutions for small spaces. 

Annonser
Taggad , ,

6 thoughts on “Tilltalande tema

 1. Pernilla skriver:

  Dom hade riktigt schyssta lösningar som man kunde se på nätet. Kul att det kommer från IKEA, dom är ju generellt bra på inspiration men denna gång var det bättre än vanligt! Speciellt det lilla lantköket var ruggigt fint tycker jag!

 2. erica skriver:

  Jag tänkte maila dig igår när jag såg det. Undrar vad den reklamplatsen är värd? 🙂 Du borde maila dem och tipsa om din blogg, det handlar ju i allra största grad om det de också brinner för. Kul i vilket fall! Och jag glädjer mig till att se mer kvadratsmarta tips hos dig i höst 🙂

  • Kvadratsmart-Maria skriver:

   Förhoppningsvis är det fler som hittar hit nu:) Jag lovar att uppdatera oftare framöver, det är betydligt lättare nu när jag börjar landa i Stockholm och inte har livet ihoppackat i kartonger.

 3. Stina Carlsson skriver:

  Grymt trevlig blogg, Maria! Bra tips, och som sagt lite coolt att vara steget före IKEA…

  • Kvadratsmart-Maria skriver:

   Hej Stina! Vad roligt att du kikar förbi! Hoppas du hittar något som kan komma till pass nu när du blivit sambo;) Ha det toppen så hoppas jag att vi ses på Lidingöloppet! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: