För lägenhetsspekulanter

Jag tycker om att söka inredningsinspiration på Hemnet. Även om lägenheterna ofta är stylade för att locka till köp så tycker jag att man får en spännande fingervisning om hur gemene man bor och vilka inredningslösningar man med lite kreativitet kan ta till.

Just nu ligger en sekelskifteslägenhet med imponerande takhöjd och ljusinsläpp ute till försäljning. Fina trägolv och spännande inredningsdetaljer lockar förstås, men det är inte de faktorerna som jag tycker är det bästa med den här lägenheten.

Nice apartment

A cosy cornerI rummets bortre ände finns en myshörna med kuddar och förvaringsfack och strax intill står en Jetson-fåtölj som jag inte skulle tacka nej till. Men det är inte heller detta som jag tycker är det bästa med lägenheten, utan det som skymtar i vänstra hörnet.

A clever sleeping platform with storageSovplattformen med inbyggd förvaring i form av olikformade skåp och hyllplan. Den är så snillrikt formgiven att de olika facken bildar trappsteg till och från sovloftet.

storage

Under the bedloft, there´s a small walk in closetFörvaringsfack har placerats både på in- och utsidan av plattformen och att det finns en liten walk in closet under sängloftet. En blandning av olika material ger rummet ett dynamiskt intryck. Fler bilder från hemmet hittar du här.

Foton: Svensk fastighetsförmedling

………………………………..

Right now there´s an impressive apartment for sale in Stockholm. I would kill for a sleeping platform with such space for storage! More pictures here.

Annonser
Taggad , , ,

6 thoughts on “För lägenhetsspekulanter

  1. Marie skriver:

    Jättefint… såg en jättefin lägenhet på sköna hem (http://www.skonahem.com/inspirerande-hem/hemreportage/kompakt-i-kopenhamn/), riktig compact living. Hade gärna sett fler bilder men kul ändå.

  2. Kvadratsmart-Maria skriver:

    Vilket toppentips! Tack för det. Imponerande att få till ett bra boende för en familj på 58 kvadratmeter. Måste dock hålla med dig, jag hade också velat se fler bilder av hemmet och compact living-lösningarna som nämndes i texten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: