Lauras studio- en tävlingsfavorit

För sjunde året i rad pågår just nu Apartment therapys tävling Small Cool Contest. I den utses världens fräckaste hem på under 90 kvadrat. Vem som helst kan delta i tävlingen genom att skicka in fem bilder på sitt hem. Inlämningstiden pågår till den 20 april, men redan nu finns flera bidrag utlagda på nätet. Hittills är min favorit Lauras studio i Washington.

 

Lauras studio in Washington

Laura och hennes pojkvän har utnyttjat lägenhetens generösa takhöjd och byggt en sängplattform i mitten av lägenheten som rymmer både förvaring och en sängplattform. Jag är mycket förtjust i hur paret låtit plattformen sticka ut över den lilla arbetsplatsen som på så vis avgränsas en aning visuellt från resten av rummet. Lägg även märke till den djupa fönstersmygen som kan utnyttjas som extra sittplats vid behov.

 

The apartment is painted in happy colours.

Trots den begränsade ytan är hemmet inrett i glada och starka färger. Ett exempel så gott som något på att det fungerar alldeles utmärkt att inreda ett litet hem i andra färger än vitt.

 

A glimpse of the cozy sofa corner

Soffhörnan har flera fina detaljer, även om man bortser från den helt ljuvliga soffan som är som gjord för att slappa i. Det lilla fönsterbordet med två lätta stolar kan enkelt flyttas framför soffan för att skapa en mer umgängesvänlig sittgrupp. Spotlightsen ovanför tavelväggen är inställda för att ge tavlorna extra uppmärksamhet, men kan också enkelt riktas om för att belysa andra föremål i rummet. Fler bilder från lägenheten och andra tävlingsbidrag hittar ni här.

Foto: Apartment therapy

……………………..

My favourite so far in the yearly Small Cool Contest is Lauras Studio in Washington. Just 360 square meters large but full of nice colours and clever solutions for such a limited space. Check out more pictures and other contestants here.

Annonser
Taggad , , , , , ,

2 thoughts on “Lauras studio- en tävlingsfavorit

  1. Fru Akleja skriver:

    Väldigt härliga färger! Vitt är otroligt överskattat tycker jag. Sängen däremot ser helt livsfarlig ut…men fin, gillar också att det blev ett tak över arbetsplatsen.

  2. Kvadratsmart-Maria skriver:

    He he, ja man ska nog inte ha höjdskräck om man ska sova i den! Och vara rätt säker på att man inte rör sig alltför mycket i sömnen;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: