Snyggt i hallen

This hallway is full of smart storage-solutions. Det är inte alla förunnat att ha ett så härligt ljusinsläpp som i den här hallen. Men även om du har en hall utan fönster kan du suga åt dig massor av smarta förvaringstips från den här entrén. Trots att det bor två vuxna och två barn här känns rummet inte ett dugg överbelamrat-tvärtom.

Sara, som driver bloggen Small town style, och hennes man har satsat på platsbyggd inredning för att utnyttja utrymmet till max. Den lilla hörnhyllan som utnyttjar ett annars hopplöst utrymmet tycker jag är snudd på genialisk. Eftersom Sara inte gillar galgar har hyllan försetts med krokar istället för en klädstång. En annorlunda och personlig lösning.

 

Välvalda detaljer som pärlspont, fint flätade korgar och krokar i gammaldags stil ger hallen extra charm.

 

Storage

Intill hatthyllan finns en platsbyggd sittbänk med inbyggda fack för skoförvaring. Facken har gjorts olika stora för att passa både små och stora skor i olika höjder. På den motsatta väggen har barnen fått egna hyllor för sina ytterkläder. Tripp-trapp-trull-placeringen gör att barnen lättare kommer åt sina saker.

 

Sara uses a glass-bowl to store her scarves.

Sara förvarar sina sjalar i en glaskupa i fönstret. Ett roligt blickfång som jag tidigare bara sett i klädaffärer.

Samtliga foton: Small town style

……………………..

A hallway full of great storage-ideas. I´m impressed by the hat-rack in the corner and the carefully chosen details that gives the room an air of past times.

Taggad , , , , , ,

4 thoughts on “Snyggt i hallen

  1. kaylovesvintage skriver:

    looks great , I like it

  2. Marie skriver:

    Åh vad smart med sjalarna, så ska jag också göra!

  3. Thorleif Bergström skriver:

    Denna hall gav mig inspiration och nya ideer. Du har öga för smarta lösningar…

  4. Kvadratsmart-Maria skriver:

    Kay: Great to have you here! I recently found your blog and I love it:) Thank you for the kind words.

    Marie: Visst var det fint?! Jag blev också sugen på att göra något liknande. Måste bara hitta platsen för det.

    Thorleif: Tack! Men i det här fallet är det allt Sara som bör äras eftersom det är hon som stått för inredningen;) Kolla gärna in hennes blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: