I dämpad färgskala

Med inspiration från 30- och 70-talen har Kendra och hennes man inrett sitt hem i Bostons South End. Hemmet är till största delen inrett i en smutsgrå färg och Art Deco-tapeter som ger en lugn atmosfär. Lägenheten är i sig själv ganska rymlig på 66 kvadratmeter, men ägarna har förstärkt intrycket med några väl valda inredningsknep.

Själv är jag mest förtjust i det japanskinspirerade sovrummet där sängen tronar på en liten plattform med inbyggd förvaring och enkla sängbord. Den överdimensionerade palmen i hörnet blir ett vackert blickfång samtidigt som den ger rummet en välkommen färgklick. 

Ändå är kanske badrummet det mest imponerande. Trots att det inretts i relativt mörka färger känns det både välkomnande och voluminöst. Välkommen förvaring har inrymts under tvättstället och badrumsskåpets spegelförsedda dörr gör att det nästan försvinner in i väggen där det sitter i vinkel mot huvudspegeln över handfatet. Lägg även märke till den annorlunda upphängningen av handduken. En kul detalj. Fler bilder och information om hemmet finns hos Apartment therapy

 

En liten lägenhet inredd i dämpade färger.

Foton: Apartment therapy, collage av mig.

Annonser
Taggad , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: