Sassy indeed!

Normalt sett är jag inte helsåld på medaljongtapeter eller grilliga mönster i sovrummet, men jag föll pladask för det här sovrummet direkt när jag såg det. Coolt + mysigt + luftigt är sällan en ekvation som går ihop, men det här rummet är snudd på perfektion i min värld. Helt ljuvligt!

Innehavarna av bloggen Sassy Hongkong har samlat nedanstående bilder för att visa att man kan inreda med galna mönster och starka färger även i små utrymmen. Jag är beredd att hålla med. Vad tycker ni?

Perfektion i min värld. Ett häftigt men ändå luftigt sovrum.

Det oväntade färgmötet mellan orange och lila blir en sällsynt lyckad symbios. Jag gillar verkligen hur man kombinerat mjuka, feminina tyger med hårda reflekterande ytor och stram design. Inget tillåts slå över utan allt förenas i skön harmoni. 

Bildbevis på att sovrum kan vara både färgglada och mönstrade.

Kan man bli annat än glad av att sova här? Rummet blir ombonat med väggar täckta av askrosa färg och gladmönstrat, klarblått tyg. Lägg även märke till alla söta inredningsdetaljer som till exempel väskorna som används till förvaring under sängen. 

En säng placerad mitt i rummet kan fungera som en skön dagbädd eller soffa.

En fristående säng blir ett vackert blickfång mitt i rummet och kan dubblera som både soffa och säng. Observera hur takhängda fönsterlampor får agera sängbelysning. Sånt gillas skarpt!

Annonser
Taggad , , , ,

2 thoughts on “Sassy indeed!

  1. Marie skriver:

    Jag är ju en vän av svart-vitt-grått men åh så fint dethär var. Min vana trogen började jag med att scrolla ner och kolla bilderna och jag fastnade totalt för lamporna som hänger från taket. Så måste man ju göra! Underbart.

  2. Kvadratsmart-Maria skriver:

    Visst är det kul att man kan överraska sig själv med att gilla något man normalt sett inte brukar fastna för?! Och jag är också svag för lamp-idén:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: