Förälskad. Igen.

Jaha, nu har det hänt igen. Jag har fallit huvudstupa för en lägenhet i Göteborg. Lägenheten är inte större än 39,1 kvadrat men så välplanerad att den verkar betydligt större. Bara klädkammaren är värd ett eget inlägg. Men låt oss inte gå händelserna i förväg. Vi börjar med vardagsrummet. 

 

Ljust och luftigt vardagsrum med fina teakmöbler.

Vardagsrummet från andra hållet. Notera de läckra tavlorna.

Ljust, luftigt och med urläckra 50-talsmöbler i teak. Det njurformade bordet, de kaxiga tavlorna ovanför soffan, de udda kuddarna i soffan… Det är bara att erkänna- jag gillar allt! Känns som att jag skulle kunna flytta in direkt och känna mig som hemma. Den ensamma trästolen intill väggen påminner till och med om mina egna köksstolar. Vad är oddsen liksom? Bakom väggen där stolen står finns en liten sovalkov, med plats för en säng som rymmer två. 

 

Urfina detaljer i köket.

I köket finns en ljus och trevlig matplats med fina köksstolar. 

 

Sobert grått kakel i fin kontrast mot de vita skåpluckorna.

Kakel i sobert grått går fint ihop med de vita skåpluckorna och den rostfria spisen. Eftersom jag tycker att Zebrakoppar är bland det finaste som finns gör det inte direkt ont att se en sådan på köksbordet heller;)

 

Ägarna har maxat utrymmet i klädkammaren.

Som sagt- klädkammaren är så smart utnyttjad att den egentligen förtjänar ett helt eget inlägg. Här finns mängder av krokar att hänga upp smycken på, hyllplan med rad efter rad av skor, luftiga hyllor för förvaring av tröjor…

Ytterligare en garderobbild.

… och stänger i olika höjder maxar utrymmet för att hänga upp kläder på galgar. 

 

Lägenheten är verkligen optimalt planerad.

Så här ser planritningen ut. Gott om plats i kök, vardagsrum och sovalkov, sparsammare utrymme där det faktiskt kan undvaras som i hallen och badrummet. Klädkammaren har en rätt olycklig böj, men ändå har ägaren lyckats utnyttja utrymmet så bra. Imponerande! Ni som vill kika på fler bilder av hemmet kan göra det här. Men skynda er, budgivning pågår så objektet lär snart tas bort från hemsidan. 

Annonser
Taggad , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: