Kvadratsmarta Ikea-nyheter

Idag damp nya Ikeakatalogen ner i brevlådan. Visserligen har jag redan tjuvkikat i den på nätet, men det är något helt annat att få pappersupplagan i handen. Den här gången fanns det flera kvadratsmarta möbler och prylar bland nyheterna. 

Skoskåpet Ställ har plats för dubbla par i varje låda. Den kanske bästa nyheten är skoskåpet Ställ som har plats för dubbla rader skor i vart och ett av de tre facken. Trots att skåpet inte är mer än 79 centimeter brett, 29 djupt och 148 centimeter högt har det ändå plats för minst 18 par skor. Dessutom är det snyggt att sätta flera skoskåp intill varandra. 

 

Fiffiga sopsorteringen Rationell gör återvinningen enklare. Sopsorteringen Rationell gör återvinningen enklare. Innehåller tre behållare som som rymmer 12 liter. Har måtten L34xB17, H29 centimeter. 

 

 

Kroken Bjärnum håller ordning på ihopfällda klappstolar.

 

Vet du inte vart du ska göra av dina klappstolar när du inte använder dem? Lugn, kroken Bjärnum är hela 15 centimeter djup och håller ordning på dina ihopfällda stolar. 

 

 

Skubb har titthål för skornaFörvaringslådorna Skubb har titthål så att du kan hålla reda på i vilken låda du har favoritskorna. Funkar finfint att stapla ovanpå varandra i garderob eller skåp.

 

 

Lådinredningen God Morgon håller ordning på småsakerna.Lådinredningen God morgon håller ordning på småsakerna. 

 

Hrmpf, ursäkta de tråkiga produktbilderna. Ibland tager man vad man haver… Ikea har emellertid startat en egen inspirationsblogg där man kan se hur möbler och andra produkter kan användas i hemmet. Tyvärr är bloggen mer än lovligt reklamig men om du kan ha överseende med det så kan du titta här

Annonser

5 thoughts on “Kvadratsmarta Ikea-nyheter

 1. Erica skriver:

  Tycker IKEAs Godmorgonserie är jättefin, men hade önskat att de gjorde en mindre del också. Den minsta delen är ca 60×40, men i mitt minibadrum blir det allt för stort. Har efter mycket letande hittat ett fint handfat + underskåp från Ballingslöv som är 32×25 (http://np.netpublicator.com/netpublication/n61234951 sid 40).

 2. Erica skriver:

  Glömde att skriva att det är stambyte på gång, så jag har scannat marknaden ganska grundligt för små fina handfat + underskåp. Finns MASSA fint (och dyrt) i 60-bredd, men verkligen svårt att hitta små enheter. Borde det inte vara en enorm marknad för det? Eller har alla andra stora balsalar till badrum? 🙂

 3. Kvadratsmart-Maria skriver:

  Hej Erica!
  Vilket urtjusigt tvättställ du har hittat! Jag är svårt svag för fyrkantiga tvättställ, så det här passade mig som hand i handske:) Håller verkligen med om att det borde finnas fler tvättställ anpassade för små utrymmen. För är det någonstans det snålas på utrymmet så brukar det vara i badrummet. Har sett få badrum i balsalsstorlek- ha ha!

 4. mivan skriver:

  Fint, Skubbalådorna kan vara en lösning på mina skoförvaringsbekymmer! 🙂

 5. Kvadratsmart-Maria skriver:

  Vad bra! De finns i vitt också:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: