Ericas minikontor

En blogg är ingenting utan sina läsare. Det är era mail och kommentarer som gör det så kul att skriva inlägg och lägga upp bilder. Ibland undrar jag om jag visar rätt saker, skriver jag om sånt ni är intresserade av? Är det något ni saknar eller skulle vilja se mer av? Hur har ni det hemma? Skriv gärna och berätta! Vi gör ju det här tillsammans.

Dessutom är jag helt övertygad om att många av er sitter inne med en massa kluriga idéer och fina compact living-lösningar som fler skulle vilja ta del av. Därför inför jag nu en ny kategori här på bloggen- Läsarnas tips. Först ut är Erica. 

 

Översikt över Erikas lilla etta

Erica bor i en tvåa på 32 kvm i Oslo. Köket och vardagsrummet samsas om utrymmet i samma rum, vilket kan vara lite trixigt. På ena väggen finns det emellertid en pytteliten skrubb (kott) på 1 x 0,8 meter, som troligen använts som skafferi tidigare. Flera av Ericas grannar har det nu som garderob och avstjälpningsplats. 

 

Ericas hemmakontor

Hos Erica används det istället som hemmakontor. Där finns en skrivhörna med ett litet skrivbord, en stol och vägghängda hyllor. Det lilla kontoret är numera en av hennes favoritplatser i hemmet. Skulle det vara lite stökigt stänger hon bara dörren när det kommer gäster. 

 

Förvaringsboxar i enhetlig färgskala håller ordning på prylarna.

Förvaringsboxar i enhetlig färgskala håller ordning på prylarna. Lägg även märke till den coola affischen till vänster- I like it!

En planskiss över Ericas lägenhetTack Erica för inspiration och bilder!

Annonser

3 thoughts on “Ericas minikontor

  1. Hege skriver:

    Erica! Du er ordning og reda damen nr1. Du vet godt hvordan du skal få plass til mye på liten plass uten at det ser rotete ut. Ser veldig bra ut!

  2. Silje skriver:

    Kjempeflott! Likte spesielt den lille detaljen med å bruke Figgjo Clupea (ja jeg er en nerd) smørskålen til penner/saker og sånne ting.

  3. Libby skriver:

    Oj, vad snyggt och smart. Och affischen är supercool.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: