Luft och våta drömmar

Det där med rumsavdelning kan vara nog så viktigt om man vill skapa känslan av separata delar i hemmet trots att man bor trångt. Det här exemplet tycker jag är särskilt lyckat. 

Inte nog med att väggen bakom sängens huvudände skapar utrymme för en walk-in-closet (alla kvinnors våta inredningsdröm?!), den lyckas dessutom med konststycket att få det övriga rummet att kännas luftigare än det skulle ha gjort utan den avskärmande väggen.

Tyvärr minns jag inte vart jag hittade bilden. Om du vet så tipsa mig gärna så att jag kan skriva in en ordentlig bildbyline. 

4 tankar om “Luft och våta drömmar

  1. Anneli W skriver:

    Känner inte igen bilden, men känner igen idén 🙂 Nyss såg jag en liknande lösning på Kanal 5 och RoomService !

    Det är bra med idéer för oftast behöver man använda sina kvadrat effektivt !
    Det finns så många smarta lösningar !

    Ha det gott, kram Anneli W

    • Kvadratsmart-Maria skriver:

      Aha, låter spännande! Jag har inte sett det avsnittet av Roomservice men ska kolla om jag kan hitta det på nätet. Bra idéer kan man aldrig få för många av:) Kram

  2. Marie skriver:

    Åh så fint! Jag älskar alla dina kvadratsmarta idéer, även om denhär blir svår att använda för mig. Jag bor nämligen på bara 21 kvm… men har ändå plats för matbord, soffa, skrivbord, säng, köksvrå och walk in closet/hall.. Om man får önska skulle jag vilja ha mer idéer för balkonger. Håller på att inreda min egen nu nämligen. Kram!

  3. Kvadratsmart-Maria skriver:

    Marie: du har verkligen lyckats få in imponerande mycket på dina 21 kvm! Dela gärna med dig av dina tips:) Självklart får du efterlysa inlägg av en viss sort här på bloggen. Jag har faktiskt funderat på att skriva mer om balkonger, så håll utkik framöver:) Kram

Lämna en kommentar